BESC - DRUMS

SNARE TROMMELS
DRUMSTELLEN &
ONDERDELEN

Non-Ferro Snare Trommels

Hoewel ik me niet wil binden aan “alleen” non-ferro snare trommels, zijn deze non-ferro snares wel het begin geweest van een hobby die zich tot een passie heeft ontwikkeld.

Drumstellen

Het is altijd mijn droom geweest om ooit mijn eigen drumstel te bouwen. Tijdens mijn pensioen had ik de tijd om die droom te verwezenlijken. Het is daar niet bij gebleven!

Drum Onderdelen

Door al dat kopen, verkopen, en ombouwen van trommels en drumstellen kom je vanzelf in de nodige onderdelen te zitten. Vandaar de rubriek drum onderdelen op deze site.

"Wie ik ben"

Mijn naam is Bert en sinds een paar jaren geniet ik van mijn pensioen. Ik heb altijd drukke banen gehad en dus nauwelijks tijd voor hobby’s maar heb nu de tijd om muziek te maken en drums te bouwen.
 

"Wat ik doe"

Dark Blue Copper Snare BESC
Ik vind het vooral erg leuk om me bezig te houden met het ontwerpen en bouwen van snares maar ook het bouwen, opknappen en upgraden van drumstellen en single trommels vind ik erg leuk om te doen.
Of u nu graag zelf een drumstel of iets anders wil gaan bouwen of kopen u heeft vragen over ontwerpen, bouwen, renoveren, upgraden, repareren ervan, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Het beantwoorden van vragen is gratis, het is mijn hobby en ik deel graag mijn ervaring en kennis met wie dan ook.